За силата на вярата, любовта и секса

“ВЯРАТА, ЛЮБОВТА И СЕКСЪТ са трите най-силни положителни емоции. Когато се съчетят, те “оцветяват” вибрацията на мисълта по такъв начин, че тя незабавно стига до подсъзнанието, където се изменя в духовния си еквивалент – единствената форма, която може да разчита да получи отговор от страна на Безкрайния интелект. Любовта и вярата са психически явления, сексът е физическо. Съчетаването на тези три емоции създава пряка комуникационна линия между крайния, мислещ човешки ум и Безкрайния интелект.” – Наполеон Хил

за любовта, вярата и секса по наполеон хил

Дали подобно твърдение ни звучи дръзко и абстрактно? Дали го приемаме с разбиране или пренебрежително го отминаваме? Дали сме изпитвали някога подобни чувстава? Искаме ли да преживеем разтърсващо емоционално приключение? И в крайна сметка, изгубили ли сме се в лабиринта от служебни ангажименти, семейни стереотипи, стремеж да оправдаем очакванията на другите, неплатени сметки,  личностни разочарования, пазаруване, готвене, Ковид, маски и протести, та да забравим за истинските неща в живота?

Твърде вероятно е с повечето от нас се е случило точно това – попаднали сме в блатото на рутината.

На въпроса дали има изход – отговорът е “разбира се, че да”.

А на въпроса “какво представлява този изход” – отговорът е само един: решение за промяна и действие.

Не знам за вас, но аз без капка колебание избирам вярата и любовта не само пред рутината, но и пред много други неща, включително милиони, кариера и обществено мнение. Защо?

за вярата любовта и секса

ВЯРАТА

Тя е елементът, който превръща обикновената човешка мисъл в нейния духовен еквивалент. Когато вярата се съчетае с правилната мисъл, подсъзнателният ум незабавно улавя нейните вибрации, превръща ги в духовния им еквивалент и ги предава на Безкрайния интелект, също като молитва.

ЛЮБОВТА

Тя създава в сърцето и ума ни поле, привличащо като магнит фините вибрации, които се носят свободно из етера. Любовта вдъхва и развива у една личност нейната артистична и естетическа природа.

Спомените за любов не умират – те продължават да ни влияят и вълнуват дори и източникът им да е далеч или да го няма. Човек, който наистина е обичал, никога не губи любовта си, защото тя просто не се подчинява на времето и законите на физиката.

за вярата любовта и секса по наполеон хил
за любовта секса и вярата по наполеон хил

СЕКСЪТ

Именно в сексуалната енергия се крие тайната на творческата сила. А когато към любовта и секса се добави и малко романтика, то всички бариери между крайния човешки ум и Безкрайния интелект се стопяват. Тогава се ражда геният!

Е приятели, не знам за вас, но аз определено смятам да дам шанс на моя скрит “вътрешен” гений. Кой знае, може да изненада и мен и света?

Recent Posts
12 причини хората да не забогатяваткогато осъзнаването настъпи