fbpx
motivation-training-02

 

Generative Mindset International Learning Center предлага тренинги за повишаване на мотивацията и продуктивността на екипите ви.

В основата на нашите обучения използваме иновативната методология Success Factor Modeling (SFM™), създадена в Калифорния от един от световноизвестните коучове и бизнес консултанти Робърт Дилтc, който има опит с Apple, Microsoft, Hewlett-Hackard, Lucasfilm, ФИАТ, Световната банка и много други. В продължение на десетилетия Робърт и брат му Джон интервюират и анализират поведението на стотици успешни лидери и предприемачи в различни области, търсейки общото между тях. Кое е това, което отличава успешните хора от неуспешните? Какви са техните решения и действия? И най-вече каква е вътрешната им нагласа? Накрая, обединяват всички отговори в методологията Success Factor Modeling.

SFM™ е уникален подход за изграждане на допълнителна компетентност чрез креативно взаимстване от доказано успели личности и екипи. Ние  практически прилагаме тези знания и умения в услуга на вашите компании. 

 

Какво дава SFM™ на бизнеса?

✔ Уникална система от знания и ценности, които наричаме фактори на успеха

✔ На практика изгражда умения за прилагането на тези фактори, така че да носят просперитет на отделни личности, проекти и компании

✔ Стимулира екипната и индивидуалната продуктивност

✔ Трайно повишава креативността и мотивацията

✔ Развива емоционалната интелигентност

✔ Постига реални резултати

 

За кого са предназначени тренингите за повишаване на мотивацията и продуктивността?

За лидери и екипи, които са авангард в бизнеса и живота. 

Водещ:

Мануела Драганова е сертифицирана и oторизирана да прилага Success Factor Modeling в България. Тя е специализирала в Калифорния при създателя на системата Робърт Дилтс и е асоцииран член на Dilts Strategy Group, CA.