Силвия ВасилеваБългария

Силвия Василева – бизнес треньор и коуч, член на Generative Mindset ILC. Основател на „Лайф Проджектс“, сертифициран персонален и бизнес коуч от Тhe Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC), USA, акредитиран от International Coach Federation и HR Certification Institute. Експерт по личностна трансформация. Сертифициран хипнотик и хипнотерапевт от Българска Асоциация по Хипноза (БАХ).

Преди да основе компанията си Силвия работи в две големи инвестиционни банки в Лондон, в отдел „Развиващи се пазари“. В България заема длъжност мениджър „Бизнес развитие“ и мениджър „Организационно развитие“ в Балканфарма (Актавис). Продължава професионалната си реализация като Директор бизнес развитие на Международната търговска камара в България (ICC Bulgaria).

Има повече от 10-годишен опит в областта на бизнес и дипломатическия протокол. Участва активно в подготовката и реализацията на редица бизнес и дипломатически делегации на високо равнище.

Силвия е автор и организатор на тренинги за здравословнен начин на живот, за добро самочувствие и поставяне на граници, за комуникационни, лидерски и презентационни умения. Помага на клиентите за тяхното духовно и физическо развитие, за това как да бъдат уверени в себе си, как да намерят вътрешен баланс и как да постигнат мечтите си.

Силвия цени лоялността, личностното израстване и смелостта.

Ингрида Мерле лайф и дженетейтив коуч