Анна ГроздановаБългария

Анна Грозданова е член на Generative Mindset ILC, второ ниво инструктор по метода на Вим Хоф и експерт по функционално дишане.

Почти петнадесет години Анна е съсобственик и управител в едни от най-успешните барове, ресторанти и заведения в България. През 2010 г., след като преживява фалит и бърнаут, животът ѝ поема в съвсем различна посока. Започва да се занимава с медитация и йога, да изследва методи и практики за постигане на по-здравословен начин на живот и вътрешен баланс.

Оттогава интересът и към личностното развитие и човешкия потенциал се превръща от хоби в професия. Тя прекарва година и половина на остров Бали, където за първи път попада на метода на Вим Хоф и веднага разбира, че това е нещото, което би искала да прави.

В ролята си на инструктор, Анна работи с топ мениджъри и екипи помагайки им да изградят устойчивост и фокус, да имат повече енергия, по-добро качество на съня, да повишат продуктивността си и да знаят как да се справят в стресови ситуации, използвайки силата на дъха.