fbpx
Анна ГроздановаБългария

    Анна Грозданова е член на Generative Mindset International Learning Center, практик по ТЕС и Пренареждане на матрицата, член на БАРЕП. Последовател е на “Ледения човек” Вим Хоф и организатор на семинари по неговия метод за съзнателно контролиране на имунната система, увеличаване на енергията и силата на ума, и тялото. 

    Анна е основател и активно участва в разработването на едни от най-успешните заведения в София и Българското черноморие в  продължение на петнадесет години. След финансовата криза през 2009 г. животът и поема в напълно различна посока. Ана започва да се занимава активно с медитация, йога, арт терапия, семейни констелации и др. Изучава холистични методи и практики за постигане на по-здравословен начин на живот, справяне със стреса и постигане на вътрешна хармония и баланс, приложими както в личния живот, така и в корпоративната среда. Организира многократни ежегодни ретрийти на остров Бали.

    Анна цени свободата, честността, любовта и радостта от малките неща. Вярва, че способностите, които притежава нашето тяло, са много по-големи отколкото предполагаме.