Мануела ДрагановаБългария

Мануела Драганова е съосновател на Generative Mindset International Learning Center, генеративен коуч, специалист в моделиране на вътрешната нагласа и член на International Assosiation for Generative Change. Тя е автор на двуезичен роман по действителни събития. Английската версия Ana’s Way, излиза в САЩ през юни 2018. На български романът АНА е публикуван от издателство Сиела през октомври 2019.

 

Мануела споделя ценностите на успешните предприемачите от Силициевата Долина и ги прилага в работата си. Тя е запален привърженик на концепцията за осъзнат просперитет.

 

Преди да се насочи към моделиране на вътрешната нагласа, Мануела натрупва разнообразен бизнес опит. Дълги години тя има силна връзка с конете. Ръководи организирането и провеждането на национални конни надбягвания в страната. Директор е на Национален Хиподрум, Банкя.

След това Мануела е председател на съвета на директорите на емблематичния хотел „Рила“ в центъра на София. Прилага оздравителна програма и успешно ръководи хотелския комплекс през четиригодишен мандат.

Между 2014 и 2018 Мануела завършва три тренинга по коучинг и моделиране на вътрешната нагласа в Силициевата Долина, Калифорния. Там изучава системата Success Factor Modelling (SFM) лично от нейния създател и световно признат експерт Робърт Дилтс. Робърт е също така доверен съветник и поддръжник на екипа на Generative Mindset.