fbpx
Мануела ДрагановаБългария

    Мануела Драганова е съосновател на Generative Mindset International Learning Center, персонален и екзекютив коуч, член на Dilts Strategy Group, CA и на International Assosiation for Generative Change. Тя е автор на романа по действителни събития АНА, публикуван от издателство Сиела през октомври 2019, както и на романа Ana’s Way, излязъл в САЩ през 2018.

    Преди да започне да се занимава с коучинг, Мануела придобива ранообразен бизнес опит организирайки конни надбягвания като Търговски Директор на Национален Хиподрум в продължение на осем години и ръководейки комплекс Хотел Рила в София в позицията си на Председател на Съвета на Директорите за четири години.

    От 2014 до 2017 година Мануела изучава системата Success Factor Modelling в Силициевата Долина лично от нейния създател Робърт Дилтс. Сега тя ентусиазирано помага на клиентите си в България да изяснят визията си за бъдещето, да приоритизират целите си, да съставят план за постигането им и да останат високо мотивирани, така че да бъдат още по-успешни и да служат за достоен пример на обществото.

    Мануела цени нежността, лоялността, емоционалната интелигентност и хуморът.