fbpx
Мануела ДрагановаБългария

  Мануела Драганова е съосновател на Generative Mindset International Learning Center, персонален и екзекютив коуч, член на Dilts Strategy Group, CA и на International Assosiation for Generative Change. Тя е автор на романа по действителни събития АНА, публикуван от издателство Сиела през октомври 2019, както и на романа Ana’s Way, излязъл в САЩ през юни 2018.

  Преди да започне да се занимава с коучинг, Мануела натрупва бизнес опит като Търговски Директор на Национален Хиподрум – гр. Банкя, където ръководи организирането и провеждането на национални конни надбягвания. След това в продължение на четири години е Председател на Съвета на Директорите на Хотел „Рила“ – гр. София и ръководи хотелския комплекс.

  Между 2014 и 2017 година Мануела изучава системата Success Factor Modelling лично от нейния създател Робърт Дилтс в Калифорни, САЩ.  Тя уважава и спазва коучинг стандартите на Силициевата Долина. Мануела ентусиазирано помага на клиентите си в България и чужбина да изяснят визията си за бъдещето, да приоритизират целите си, да съставят план за постигането им и да останат високо мотивирани, така че да бъдат още по-успешни личности.

  Мануела цени нежността, лоялността, емоционалната интелигентност и хуморa.

  Сайт:
  https://manueladraganova.com